Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حال حاضر به برخی از افراد که به اعتراض آنها رسیدگی شده و مشمول دریافت یارانه نشدند اعلام شده که اگر قصد اعتراض مجدد داشته باشند باید رضایت بدهند که اطلاعات آنها در اختیار سازمان امور مالیاتی و نظام بانکی قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایران اکونومیست، از ابتدای خرداد ماه طرح جدید دولت در خصوص ساماندهی یارانه‌ها و حذف ارز ترجیحی آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این طرح اعلام شد که افرادی که براساس در طبقه دهم درآمدی قرار گرفته و یا اینکه پیش از این از دریافت یارانه انصراف داده بودند، می‌توانند برای اعتراض نسبت به دهک‌بندی به سامانه وزارت رفاه مراجعه کرده و اعتراض خود را ثبت کنند.

به نظر می‌رسد که طی روزهای اخیر نتیجه بررسی دهک‌بندی برخی افراد اعلام شده است. باتوجه به این موضوع برای افرادی که اعتراض آنها مورد قبول واقع نشده، پیامی ظاهر شده که براساس آن اگر افراد قصد اعتراض مجدد را داشته باشند، باید تایید کنند که اطلاعات خانوار آنها در اختیار سازمان امور مالیاتی و نظام بانکی قرار بگیرد.

متن تعهدنامه به شرح زیر است:

با توجه به اطلاعات شناسنامه اقتصادی-اجتماعی خانوار، کمک حمایت معیشتی به خانوار دو نفری شما تعلق نمی‌گیرد. در صورت تمایل به بررسی مجدد وضعیت خانوار، لازم است رضایت‌نامه زیر را تایید نمایید.

اطلاعات خانوار اینجانب در اختیار سازمان امور مالیاتی و نظام بانکی قرار گیرد و مبنای تصمیم‌گری در خصوص اخذ مالیات و ارائه تسهیلات در خواستی باشد.

با وجود این موضوع سازمان بازرسی کل کشور به بحث اعتراضات یارانه‌ها ورود کرده است، براین اساس اشکان میرمحمدی بازرس کل امور تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه برخی دستگاه‌هایی که باید داده‌های ذیربط در ارتباط با شاخص های احصا شده را در اختیار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بگذارند، همکاری لازم و مؤثر انجام نداده‌اند، گفت: برخی دیگر از این دستگاه‌ها نیز اطلاعات خود را به‌صورت برخط در اختیار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار نمی‌دهند تا امکان بررسی دقیق وضعیت خانوار به صورت به هنگام وفق شاخص‌های لازم برای تعیین دهک بندی صورت بگیرد. با توجه به تأکید مقنن در قانون بودجه سال جاری، این موضوع توسط سازمان بازرسی کل کشور از دستگاه‌هایی که به انحای مختلف همکاری لازم را با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عمل نیاورده اند و اطلاعات خود را در «پایگاه اطلاعات رفاه ایرانیان» به اشتراک نگذاشته‌اند، مورد مطالبه و پیگیری قرار خواهد گرفت تا ضمن اجرای صحیح قانون بر مبنای یک الگوی صحیح، امکان اظهارنظر در خصوص وضعیت دهک‌های مختلف خانوار فراهم شود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: کار و رفاه اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۸۳۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای فروش بالاتر از سقف تبصره ۱۰۰، اظهارنامه تعاملی تولید می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان امور مالیاتی رئیس اتاق اصناف تهران گفت: در راستای تسهیل امور مالیاتی مودیان، به سازمان امور مالیاتی کشور پیشنهاد داده شد تا افرادی که فروششان بالاتر از ۱۸ میلیارد تومان بوده و نمی‌توانند از تسهیلات تبصره ۱۰۰ برخوردار شوند بتوانند با شرایطی مشابه مالیات خود را پرداخت کنند که با موافقت سازمان امور مالیاتی، مقرر شد اظهارنامه تعاملی برایشان تولید شود.

حمیدرضا رستگار رئیس اتاق اصناف تهران اظهار داشت توافق گردید در صورتی که مؤدی در هنگام درخواست تقسیط، دارای بدهی قبلی بابت مالیات عملکردهای قبلی همین پرونده مالیاتی نباشد؛ در صورت ترتیب پرداخت مالیات مقطوع و یا مالیات ابرازی از طریق چک الکترونیک، مالیات متعلقه ۱۵ قسط تقسیط شود که این امر توسط سازمان امور مالیاتی پذیرفته شد.

رئیس اتاق اصناف تهران با تقدیر از رویکرد تعاملی سازمان مالیاتی کشور در رفع موانع مالیاتی و مبتنی بر مودی مداری خاطرنشان کرد: علاوه بر موارد فوق، به منظور بهره مندی بیشتر مودیان بویژه افرادی که فروششان بالاتر از ۱۸ میلیارد تومان بوده و نمی‌توانند از تسهیلات تبصره ۱۰۰ برخوردار شوند، مقرر شد اظهارنامه تعاملی تولید و اظهارنامه پیش فرض مودی بر اساس اطلاعات موجود تهیه و در صورت تأیید این اظهارنامه پیش فرض از سوی مودی پرونده در اجرای ماده ۹۷ قطعی شود. همچنین در دو بند از دستورالعمل نیز علاوه بر موارد فوق اصلاحات جزئی مورد پیشنهاد این اتاق از جمله درج فرم‌های موضوع تبصره تا تاریخ ۲۵ خردادماه ۱۴۰۳ و همچنین تعیین مالیات متمم بر اساس قوانین و مقررات نیز درج شد.

وی با ذکر مزایای استفاده از تسهیلات تبصره ۱۰۰ از قبیل عدم نیاز به مراجعه حضوری به ادارات مالیاتی و فرایند تشخیص و رسیدگی، عدم نیاز به نگهداری اسناد و مدارک و دفاتر، عدم نیاز به تکمیل هزینه درآمد (تسلیم اظهارنامه)، امکان تقسیط بلندمدت از طریق چک الکترونیکی و تعیین مالیات مقطوع با حداکثر تسهیلات توصیه کرد اصناف و مشاغل در خردادماه از این تسهیلات قانونی پیش آمده نهایت استفاده را بکنند.

کد خبر 6101100 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • برای فروش بالاتر از سقف تبصره 100، اظهارنامه تعاملی تولید می شود
  • برای فروش بالاتر از سقف تبصره ۱۰۰، اظهارنامه تعاملی تولید می‌شود
  • آیین‌نامه اجرایی قانون «نحوه انتصاب افراد در مشاغل حساس» ابلاغ شد
  • اشتغال و تسهیلات بانکی از مهمترین مطالبات مردمی در تنگستان است
  • ضرب الاجل کمیسیون اصل ۹۰ مجلس برای دستگاه‌های کم‌کار در ارائه اطلاعات به سامانه اعتبارسنجی
  • رشد ۲۸.۲ درصدی تسهیلات‌دهی بانک‌ها در سال ۱۴۰۲/ کنترل نقدینگی اهرم مهار تورم است
  • طرح فجرانه کالابرگ تا جمعه تمدید شد
  • چرا طلافروشها از اعلام دقیق دارایی های خود نگرانند؟
  • وزیر نفت با وزیر تعاون، کار و رفاه‌ اجتماعی دیدار کرد/ مرتضوی: وزرات نفت بخش قابل توجهی از عقب‌ماندگی اقتصادی کشور را رفع کرد 
  • وزیر نفت با وزیر تعاون، کار و رفاه‌ اجتماعی دیدار کرد